dimarts, 22 de novembre del 2011

PROJECTE CREATIU

Ja fa uns quants dies que treballo en el meu projecte creatiu i m'agradaria que poguéssiu entendre una mica millor la meva idea: serà un llibre amb diferents possibles tatuatges, de llocs d'arreu del món, es a dir, si per exemple has anat de viatge a Londres i t'ha encantat, t'agradaria moltíssim poder recordar sempre el viatge que tant et va agradar i tatuar-te una part d'aquell lloc que et va enamorar, tindràs una sèrie de imatges o dibuixos relacionats amb aquella ciutat, una imatge o un dibuix del Big Ben o del London Eye, o la bandera d' Anglaterra...perquè puguis escollir i tatuar-te el que més t'agradi. I si a partir d'aquí, decideixes que cada cop que vagis de viatge et tatuaràs un petit quadradet on hi hagi una petita part de cada lloc que has visitat, tindràs tot un reguitzell d'idees per fer-t'ho més fàcil.
O bé, si per exemple, ets canadenc , super orgullós de ser-ho i super patriota, que puguis tenir diferents dissenys de la bandera, del símbol i de l'escut del teu país, o imatges i dibuixos de la teva ciutat.
Aquí us deixo dos imatges que reflexen els meus exemples (en la primera imatge són cares, però en el meu cas serien imatges de paisatges, monuments, edificis...es perquè us feu a la idea del que vull dir amb els quadradets):






FOTOREPORTATGE

Encara no he començat a fer fotos del meu fotoreportatge, ja que serà a Nova York i no podré fer les fotos fins que sigui allà, però si que he pensat en edificis, monuments i llocs interessants per fotografiar, com per exemple l' Empire State, l' Estatua de la Llibertat, alguna part de Central Park... Així ho tindré més fàcil a l'hora d'escollir on tirar la fotografia.

VÍDEO DE TATUATGES 3D

http://www.youtube.com/watch?v=mM3Mm4SfIgU

Són tatuatges especials, que sembla que siguin en 3D i que formin part del teu cos, com si fossin reals i no tan sols un dibuix a la pell. Trobo que es un vídeo molt interessant.

dimarts, 15 de novembre del 2011

QUESTIONARI SOBRE EL MEU PROJECTE CREATIU

  1. Sobre què/qui estàs fent la recerca al teu bloc? Sobre els tatuatges i els piercings.
  2. Perquè creus que pot considerar-se art? Perquè es un tema molt interessant i amb moltes coses per descobrir, i està clar que molts dels dibuixos que la gent és tatua són art.
  3. Què faràs com a projecte creatiu? Explica-ho detalladament. Un llibre amb tatuatges de diferents ciutats del món. Triaré diferents ciutats del món i buscaré imatges i dibuixaré imatges per poder-se tatuar. De cada ciutat, dibuixaré la bandera, un símbol que la caracteritzi, l'edifici o estàtua mes famosa, unes quantes imatges de la ciutat retocades perquè es puguin tatuar... Al final, ho recopilaré tot en una carpeta arxivadora.
  4. Quines tècniques i/o materials et fan falta? Rotulador de punta fina per repassar els dibuixos. Ordinador per retocar les fotos.
  5. Necessites que algú t'ajudi? Qui?  No.
  6. Quin títol tindrà la nova creació? Tatuatges del món.
  7. Podràs portar la teva creació a l'exposició oral? Sí.
  8. Com registraràs el procés? En vídeo o fotografia?  En fotografia.
  9. Quan creus que tardaràs en fer-ho? Una mica, hi ha força feina a fer.
  10. Quins dies ho faràs?  Vaig començar el 19 de Novembre i faré una mica cada dia fins que ho acabi.
  11. Pots fer alguna part del projecte a l'escola? Sí.

dilluns, 14 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ FOTOREPORTATGE

El meu tema del fotoreportatge personal, seran imatges de Nova York. Utilitzaré una càmera reflex. Faré les fotografies durant el viatge que faré d'aquí poc a Nova York i fotografiaré tot allò que trobi interessant. Els títols de les imatges podrien ser els noms dels edificis, monuments o carrers als quals o des dels quals faci la fotografia.

Aquí hi ha alguns exemples de fotoreportatges, que encara que no tinguin a veure amb el meu tema de fotoreportatge, els trobo interessants:

Fotoreportatge del Carnaval: http://www.almamagazine.com/fotoreportaje-carnaval-el_ritmo_global
Es un fotoreportatge amb molta varietat de colors i molt vius. Són unes imatges alegres i que transmeten diversió i festa.

Fotoreportatge dels Nens Soldat: http://www.almamagazine.com/fotoreportaje-ninos_soldado-vergenza_mundial
Es un fotoreportatge bicolor, tan sols hi ha blanc i negre. A diferència de l'altre, són unes imatges molt tristes i decepcionants, que ens mostren com esta el món i la vergonya que ens hauria de fer.

dimarts, 8 de novembre del 2011

LOGO PERSONAL EN DIFERENTS COLORS.

LOGO PERSONAL NEGRE:



LOGO PERSONAL VERD:



LOGO PERSONAL GROC:


FOTOGRAFIA DEL MEU MURAL DE LOGOTIPS.

Aquesta es una fotografia on hi ha el logo que he dissenyat. L'original es el que es en blanc i negre amb una estrelleta al costat i la resta són fotocòpies on hi he fet proves de color. He escollit un sol perquè es un dels dibuixos que m'agradaria tatuar-me en un futur (el meu treball va sobre això), ja que pot significar moltes coses, i personalment, per a mi, en significa moltes, a part de que m'agrada el seu dibuix. En les proves de color hi predominen els colors càlids, ja que són amb els que primer es relaciona un sol, encara que també n'hi ha algunes amb colors freds, però sincerament es perquè no em quedaven idees. La primera prova de color que es pot observar està pintada amb aquarel·les, amb tons lilosos; la segona, pintada amb llapis de mina; la tercera amb llapis de fusta, amb colors càlids; la quarta es pintada amb aerògrafs ("bloo-pens"); la cinquena està pintada amb rotuladors de colors amb tons verds i blaus i la ultima, que es la original, dibuixada amb llapis de mina i repassada amb rotulador de punta fina negre. Personalment em quedo amb els dos pintats amb colors càlids.